Portfolio - Verkkosivut & Myynnin kasvatus

Päivittelen portfoliotani aktiivisesti sivuilleni. Porftoliosta voit seurata erilaisia projekteja, joita toteuttelen. Pääasiassa portfolioni työt koostuvat verkkosivuista sekä markkinointimateriaalin / graafisen ilmeen suunnittelusta.

Mitä teen ja kenelle?

Minä olen käytettävissänne pieniin ja isoihin projekteihin, verkossa ja verkon ulkopuolella.

Lähden siitä, että minulla on ratkaisu, kun sinulla on halu kasvattaa bisnestäsi ja ottaa digitaalisen median leikkikenttä haltuun.
Projektiluontoiset työt onnistuu vallan mainiosti Odeal - laskutuspalvelun kautta.

Laadukkaat verkkosivut

Olen ruukannut pitämään homman yksinkertaisena. Sinä tarvitset simppelit, näyttävät ja helppokäyttöiset verkkosivut, jotta asiakkattesi on helppo löytää sinut.
Haluaisit tehdä sisältöä itse, muttet halua tapella verkkosivujen kanssa joka ilta.

Tapanani on myös katsoa nenää pidemmälle ja hoitaa hakukonelöydettävyys sille tasolle, että verkkosivut tuppaavat löytymään hakutulosten kärkipäästä.

Sosiaalinen media

Pidän huolen, että sosiaalinen media on sinulla hallussa ja tarvittavat some-palikat löytyvät verkkosivuilta.

Kukaan muu ei tunne bisnestäsi niin hyvin kuin sinä itse. Siksi haluankin valjastaa sinut toimimaan bisneksesi kannalta oikeissa sosiaalisen median kanavissa

Markkinointi ja sisällöntuotto

Markkinointia on monenlaisia, niin kuin bisneksiäkin. Sinä tunnet asiakkaasi, minä voin etsiä tehokkaimmat tavat markkinointiin.

Brändäys

Autan sinua selvittämään, oletko tyyppiä jäykkä ylähuuli vai huumoriveikko, jonka pohjalta luodaan sinulle henkilö- ja yritysbrändi.