Curriculum Vitae

Kaikkea en ole kokenut, mutta paljon kylläkin. Olen toiminut pullopoikana, hyllyntäyttäjänä ja puhelinmyyjänä työurani alkutaipaleilla. Myös kiertävän kaupparatsun, varastojampan sekä työmaiden apupojan hommat ovat tulleet tutuiksi.

Työurani kaikenkaikkiaan on ollut hyvin pitkälti myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Kokemusta on kartutettu mm. huonekalujen, matkapuhelimien sekä kodinkoneiden myynnin saralta.

Työn ohella myös myyntikoulutukset ovat tulleet tutuiksi. Muutama esimerkki:

Mainittavia työpaikkoja

Työuraan on mahtunut mainittavia ja ei kovin mairittelevia työpaikkoja. Listaan muutaman työnantajan, joista on jäänyt hyvä mielikuva ja joita voin hyvillä mielin suositella muillekin työnantajana.

Heeros Oyj

Toimin, Heeros Oyj:llä Keski- ja Itä-Suomen alueen myyntipäällikkönä. Heeros on myös nykyinen työnantajani.

NewLiner Suomi Oy

Yrittämisen jälkeen oli aika palata oikeisiin töihin. Toimin NewLiner Suomi Oyn Keski- ja Itä-Suomen alueen myyntipäällikkönä.

Brightpoint Finland

Työ alkoi varastohommista, mutta veri veti myynnin pariin ja kohtahan sitä taas oltiin asiakkuuksien hoidon ja myynnin parissa.

Musta Pörssi

Musta pörssi ja sen tuotevalikoima oli kuin luotu tietotekniikasta ja viihdevimpaimista sairaalloisen kiinnostuneelle nuorelle jampalle. Työn päättyessä poika oli lähempänä myyntimiestä kuin koskaan ennen.

Pastelli Oy (nykyinen Rustholli)

Pastelli tarjosi erittäin mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden tehdä myyntiyötä sekä myyntiä tukevaa työtä. Työ alkoi ajanvaraajan hommista ja eteni aina remonttimyyjän hommiin asti.

IKEA

IKEAa saan syyttää siitä, että tuttujeni huonekalut tulevat minun koottavakseni. Työni oli pääasiassa asiakaspalvelua, kakkosena varasto- ja kasaushommat.

Yrittäjänä

Yläasteella, talousopin tunnilla syntyi pieni kipinä kokeilla yrittäjyyttä. Kauppaoppilaitoksessa se kipinä sai vähän happea ja työelämässä syntyi palava halu kokeilla yrittäjyyttä.

Niinpä sopivan sauman tullen päätoimista yrittäjyyttä kesti 2011 - 2016 enemmän ja vähemmän menestyksekkäästi. Pääasiallinen puuhastelu oli kotitalkkarin ja vahinkosaneeraajan hommien parissa. Ja jotta homma ei käy liian tylsäksi, siinä sivussa tuli tehtyä markkinointihommia mm. kotisivuja ja graafista suunnittelua tehden.