Blogi

Kirjoitettu: 11.04.2019

Hassua kyllä, hyvistä talouskasvuvuosista huolimatta, kauppa ei käy niin hyvin kuin se voisi. Asiakkaita puhelinterrorisoidaan kyllästymiseen asti, kunnes myyjän nimi muuttuu puhelimessa "älä vastaa" - tyypiksi.

Missä vika? Mitäs nyt? Kirjoitettu: 09.01.2019
Varmaan suurin osa markkinoinnin ja blogien parissa touhuava välillä miettii, mistä löytyisi laadukkaita kuvia edullisesti tai ilmaiseksi. Omasta kokemuksesta voin suositella Shutterstockia. Hinnoittelu on järkevää ja kuvat laadukkaita. Noh, tämän blogauksen tarkoitus on kuitenkin käydä läpi 5 sivustoa, joista kuvia saa ladata ilmaiseksi ja käyttää kaupallisesti.


Kirjoitettu: 07.01.2019
Minä olen kova pelaamaan. Suurin osa suomalaisista pelaa. Tablettien ja älypuhelimien yleistyvä käyttö lisää myös vanhemman ikäluokan peli-intoa. Käsittelen tässä blogissa kuitenkin perinteisempää pelaamista. Konsolilla tai tietokoneella tapahtuvaa pelaamista. Keskivertopelaaja on iältään 30+ vuotias konsolipelaaja, joka pelaa Online-pelejä.


Kirjoitettu: 04.01.2019

Jos haikailet kunnon 70-80 - luvun myyntitapojen perään, jatka lukemista. Jos haikailet tämän päivän myyntitapojen perään, jatka lukemista, mutta tee asiat käänteisesti. Näillä oivilla neuvolla varmistat, että pääset kaivamaan omaa myyjän hautaasi sinne VHS- ja C-kasettien viereen.Kirjoitettu: 02.01.2019

Varmaan jokainen meistä on kuullut niitä tarinoita, kuinka on haettu satoja työpaikkoja, saamatta vastauksia. Ymmärrän, että edellä kuvattu voipi hieman turhauttaa, mutta vika tuskin on sinussa henkilönä. Vika todennäköisesti on umpisurkeassa hakemuksessa. Minä tykkään paasata siitä, kuinka myynti on vaikuttamista ja tässäkin, työnhakijan täytyy myydä itsensä työnantajalle. Yhtä klisee kuin instagram-kuva varpaista heinäkuussa, mutta pitää täysin kutinsa.