Blogi

Kirjoitettu: 15.06.2020
Myynnin perusteet osa 1 - kartoitus

Myynti on loppujen lopuksi helppoa. Ole vain kiinnostunut asiakkaasta ja kysele. Noin niin kuin pähkinänkuoressa. Toki tuohon saadaan vaikeuskertoimia ihan riittävästi, mutta pidetään homma simppelinä. Tämän blogisarjan on tarkoitus tuoda myyntiä tutuksi sellaisille, jotka eivät vielä myyntiä ole tehneet tai muutoin haluavat oppia myynnin perusteet.Kirjoitettu: 19.11.2019
Yritys voi kasvaa monella tapaa - jäljet johtavat silti aina myyntiin

Yrittämisen ja osakeyhtiön tarkoitus on tehdä omistajilleen voittoa. Duh. Asiaa voidaan käsitellä hyvinkin laaja-alaisesti tai voidaan halkoa hiuksia. Minen halo hiuksia.

Tapoja kasvaa on monia. Jos ei ole fyrkasta kiinni, osta kilpailijat pois kuljeksimasta. Jos taas on fyrkasta kiinni, lisää myyntiä ja lue eteenpäin. Säästökuuri ei ole kasvua. Älä lopeta myymistä.Kirjoitettu: 11.04.2019
Asiakas ei halua nähdä myyjää

Hassua kyllä, hyvistä talouskasvuvuosista huolimatta, kauppa ei käy niin hyvin kuin se voisi. Asiakkaita puhelinterrorisoidaan kyllästymiseen asti, kunnes myyjän nimi muuttuu puhelimessa "älä vastaa" - tyypiksi.

Missä vika? Mitäs nyt? Kirjoitettu: 09.01.2019
5 ilmaista kuvasivustoa kaupalliseen käyttöön
Varmaan suurin osa markkinoinnin ja blogien parissa touhuava välillä miettii, mistä löytyisi laadukkaita kuvia edullisesti tai ilmaiseksi. Omasta kokemuksesta voin suositella Shutterstockia. Hinnoittelu on järkevää ja kuvat laadukkaita. Noh, tämän blogauksen tarkoitus on kuitenkin käydä läpi 5 sivustoa, joista kuvia saa ladata ilmaiseksi ja käyttää kaupallisesti.


Kirjoitettu: 07.01.2019
Pelaamisesta on hyötyä työelämässäkin
Minä olen kova pelaamaan. Suurin osa suomalaisista pelaa. Tablettien ja älypuhelimien yleistyvä käyttö lisää myös vanhemman ikäluokan peli-intoa. Käsittelen tässä blogissa kuitenkin perinteisempää pelaamista. Konsolilla tai tietokoneella tapahtuvaa pelaamista. Keskivertopelaaja on iältään 30+ vuotias konsolipelaaja, joka pelaa Online-pelejä.