CV

Työhistoriani painottuu pitkälti myynnin ja asiakaspalvelun työtehtäviin. Fyysinen työ on myös tuttua ja välillä oikeinkin mukavaa puuhaa. On toki joukossa enemmän ja vähemmän menestyksekäs yrittäjän ura.

Kaikkea en ole kokenut, mutta paljon kylläkin. Olen toiminut pullopoikana, hyllyntäyttäjänä ja puhelinmyyjänä työurani alkutaipaleilla. Myös kiertävän kaupparatsun, varastojampan sekä työmaiden apupojan hommat ovat tulleet tutuiksi.

Mainittavia kursseja

  • D.i.S.C 2.0
  • Musta Pörssi Pro School
  • Musta Pörssi Pro Hit - lisämyyntikoulutus
  • Kesko Mestarimyyjäkoulutus

Mainittavia sertifikaatteja

  • Hubspot Content Marketing
  • Hubspot Inbound Sales
  • Hubspot Inbound
  • Hubspot Inbound Marketing
  • Hubspot Social Media

Mainittavia työpaikkoja

Työhistoriaani voi jokainen kiinnostunut kysellä tarkemmin, mutta listaan tähän muutaman mainittavan arvoisen työpaikan

KTI Laskutus Oy

Nykyinen työpaikkani. Tarjoan yrityksille eväät kasvuun omalla tulorahoituksella sekä tehokkaalla muistutus- ja perintäpalvelulla. Voit lukea lisää Laskurahoituksesta KTI Laskutuksen sivuilta.

Heeros Oyj

Toimin Heeros Oyj:llä Keski- ja Itä-Suomen sekä Kainuun alueen myyntipäällikkönä. Tarjosin taloushallinnon työntekijöille rutiinien automatisointia ja tehokkaampaa työaikaa Heeroksen taloushallinnon tuotteilla.

Newliner Suomi Oy

Yrittäjän urani jälkeen oli taas aika hypätä oikeisiin töihin. Toimin Keski- ja Itä-Suomen alueen myyntipäällikkönä, tarjoten pääasiassa taloyhtiöille viemäriremontteja modernilla tavalla

Musta Pörssi

Musta pörssi ja sen tuotevalikoima oli kuin luotu tietotekniikasta ja viihdevimpaimista sairaalloisen kiinnostuneelle nuorelle jampalle. Työn päättyessä poika oli lähempänä myyntimiestä kuin koskaan ennen.

Yrittäjänänä

Yläasteella, talousopin tunnilla syntyi pieni kipinä kokeilla yrittäjyyttä. Kauppaoppilaitoksessa se kipinä sai vähän happea ja työelämässä syntyi palava halu kokeilla yrittäjyyttä.

Niinpä sopivan sauman tullen päätoimista yrittäjyyttä kesti 2011 - 2016 enemmän ja vähemmän menestyksekkäästi. Pääasiallinen puuhastelu oli kotitalkkarin ja vahinkosaneeraajan hommien parissa. Ja jotta homma ei käy liian tylsäksi, siinä sivussa tuli tehtyä markkinointihommia mm. kotisivuja ja graafista suunnittelua tehden.

Asiakkaina minulla oli mm. Rustholli ja Recover Nordic, molemmat oman alansa suurimpia tekijöitä.