Näin autan

Kaikessa tekemisessäni minua ohjaa arvon tuottaminen. Ajatus, että onhan tästä selkeä hyöty asiakkailleni. Niinpä koitan yhdistellä osaamisiani mahdollisimman arvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi, joka on kuitenkin pilkottavissa tarpeiden mukaan.

Väitän onnistuneeni siinä hyvin. Varmistan, että kotisivut tuottavat myynnille kunnon liidejä ja että kasvu voidaan hoitaa tulorahoituksella.

 

Hallittu kasvu laskurahoituksella

Jokainen itseään kunnioittava yrittäjä haluaa kasvattaa omaa yritystoimintaansa. Mutta liian iso kasvu liian nopeasti ajaa helposti ongelmiin. Välillä kasvu taas vaatii rahoitusta, jolloin myös riskit kasvavat. Hallittu kasvu tulorahoituksella on yleensä riskitön, joskin aikaa vievä prosessi.

Mitä jos voisitkin nopeuttaa kasvua, edelleen tulorahoituksella? Siihen on erittäin fiksu vaihtoehto, KTI Laskutuksen laskurahoitus, jonka avulla saat myyntilaskuista sovitun osuuden heti käyttöösi. Näin sinulla on heti käytössäsi pääomaa uuteen investointiin.

 

Saatavien valvonta turvaa selustasi

Monella yrittäjällä olisi muutakin tekemistä kuin kytätä tilin saldoa ja avoimia laskuja. Mitäpäs jos sinulla olisi luottopakki taustalla ja vieläpä kunnon veräjänvartija pakin takana varmistamassa, että yhtäkään laskua ei mene ohi? Usein jo laskulta löytyvä ilmoitus perintäyhtiön valvonnasta saa aikaan kunnioittavan ryhtiliikkeen.

Yksinkertaisimmillaan teet ja lähetät laskut meidän KTI Manager - laskutussovelluksellamme ja me huolehdimme lopusta.

 

Verkkosivut osana myyntiprosessia

Toimivat verkkosivut tuovat taloon rahaa siinä missä myyjätkin. Verkkosivujen ei tarvitse olla monimutkaiset. Riittää, että ne ovat yrityksen näköiset ja ne ohjaavat kävijää kohti haluttua tavoitetta. Oli se sitten yhteystietojen luovutus, suora osto tai uutiskirjeen tilaus.

Minä suunnittelen yksinkertaiset ja myyvät verkkosivut, jotka optimoidaan tuottamaan liidejä. Lukaise lisää yritykseni, Noxxin verkkosivupalveluista

 

Älä enää ikinä hukkaa liidejä

Parhaatkin verkkosivut tarvitsevat sen proaktiivisen kumppanin, joka hämmästyttävällä tehokkuudella herättää kävijöiden kiinnostuksen. Lomakkeiden täyttö on niin 2000-lukua, kun botti voi tehdä sen kutakuinkin sinun puolestasi. Lue lisää, miten verkkosivut saadaan tuottamaan liidejä yli 6x tehokkaammin kuin pelkkä yhteydenottolomake.

 

Verkoston voima

Verkostossani on valtava määrä eri alojen ammattilaisia ja mielelläni kasvatan verkostoani lisää. Pelkällä nuppiluvulla kukaan ei tee mitään, mutta kun verkoston todella tuntee, vaihtuu liiditkin aika tehokkaasti.

Pistäpä siis vaikka LinkedInissä minulle viestiä ja verkostoidutaan!