Miten voin auttaa?

Ratkon ongelmia myyntiin ja markkinointiin liittyen. Yritykseni Noxxi, tarjoaa apua myynnin ja markkinoinnin automaatioon ja prosessien tehostamiseen. 

Mikäli alla luetelluista osaamisalueistani joku on sellainen, jossa kohtaat ongelman, lupaan tarjota sinulle vähintään yhden konkreettisen vinkin, miten parannat nykyisestä. Ihan ilmaiseksi. 

Myyntiapu

Autan sinua myymään. Autan organisaatiosi myyntiporukkaa asettamaan tavoitteita sekä tekemään nopeammin kauppaa. Tehostan ja neuvon, miten myyntiprosessi viritetään sellaiseen kuntoon, että verkosta tullut kysely kääntyy asiakkaaksi jo saman päivän aikana.

Markkinointiapu

Autan sinua markkinoinnin kanssa. En niinkään ulkoasullisesti, mutta kerron sinulle, missä sinun tulisi mainostaa ja miten saat mainonnasta enemmän rahaa. Konkreettisesti numeroiden avulla, eikä mutuillen.

Sisällöntuottoapu

Pidän kirjoittelusta ja väitän olevani ihan hyväkin siinä. Tuotan mielelläni tekstiä. Ymmärrän myös, että sisältö on osa markkinointia ja imagoa, siksi autan myös sinua tekemään sisältöä juuri yrityksesi tone-of-voicella.

Verkkosivut

En tyydy tekemään vain verkkosivuja. Mielestäni verkkosivujen kuuluu olla myyntityökalu ja yrityksen parhaita myynti- ja markkinointikumppaneita. Siksi keskityn tekemään sellaisia verkkosivuja, jotka ovat optimoitu tuottamaan.

Kurkkaappa huviksesi, minkälaiset ovat yritykseni Noxxin verkkosivupalvelut. Enköhän pysty auttamaan sinuakin.

Verkoston voima

Pitkä ja kirjava työhistoria tuo mukanaan myös kattavan verkoston. Kutittele minun selkääni, niin kutittelen sinun. Aina ei rahan tarvitse vaihtaa omistajaa. Välillä on hyvä vaihtaa liidejä suuntaan jos toiseen.